Campanii & Concursuri

Provocarea literară Bookletta

*

*

Dacă îmi urmăriți activitatea și pe facebook, probabil știți deja că sunt patru luni de când fac parte din echipa Bookletta – geanta pentru femeia care citește. Despre Bookletta s-a tot scris, însă vă pot spune pe scurt că este o Super-Invenție care face mai faine zilele a câteva sute de cititoare deja, veșnic preocupate de problema purtării cărții pe care o citesc în condiții de siguranță, departe de produse de make-up sau obiecte ascuțite care îi pot face rău. Deci, și mai pe scurt, Bookletta este cea mai bună prietenă a cărții,casă în care ea nu este doar protejată, ci și expusă privirilor. Dacă tot vreți să judecați cititorii după copertă, cum ar veni…

*

14159316_10154357438342165_917292034_n

*

După un 2016 în care ne-am concentrat pe promovarea autorilor români prin intermediul campaniei #autografromânesc prin care am dăruit, săptămânal, cărțile a 14 autori români, în 2017, ne-am gândit să lansăm o provocare… literară. Bineînțeles, nu-i singura surpriză a anului, însă momentan păstrăm misterul și ne concentrăm pe #ProvocareaBookletta.

*

Despre ce e vorba?

#ProvocareaBookletta este o provocare literară lansată în mediul online, prin care vă propunem ca în 2017 să citiți 12 cărți, fiecare dintre ele răspunzând uneia dintre cerințele din listă. De ce doar 12 cărți? Pentru că am vrut să lansăm o provocare simplă, care să poată fi preluată atât de bookaholicii înrăiți, cât și de cei care fie nu au timp pentru citit, fie nu și-au format o obișnuință din asta. Unele dintre cerințe sunt dintre cele mai simple, precum o carte scrisă de o autoare sau o carte scrisă pe care nu ai apucat să o citești în 2016, unde posibilitățile de alegere sunt nenumărate. Altele, ceva mai specifice, vor cere puțină căutare din partea celor care vor accepta provocarea, precum o carte apărută în anul în care te-ai născut sau o carte scrisă de un autor premiat cu Nobel/Pulitzer.

Provocarea o găsiți pe pagina de facebook Bookletta, dar și dacă dați căutare după hashtag #provocareabookletta, însă, pentru a vă înlesni căutarea, am inserat fotografia și mai jos. Alegerea este a voastră, fie că descărcați poza în telefon sau vă întocmiți lista în agendă. Ceea ce am vrea noi să vedem în 2017 este un newsfeed plin de titluri inspirat alese pe care să le preluăm, eventual, în reading list-ul propriu. 

15844257_1224666980960166_5473883611693827890_o

P.S: nu voi întocmi o listă pentru că nu mă pricep la respectarea ei, însă promit fotografii pe instagram și facebookȘi, desigur, nu uitați de hashtag! 

Arată-le și prietenilor:

3 thoughts on “Provocarea literară Bookletta”

Comentarii: