Cărți dragi La pas prin București & evenimente

Shop my library! – cărțile din biblioteca mea te așteaptă cu prețuri prietenoase

Probabil știți că îmi place tare mult să dăruiesc bucuria lecturii. Este motivul pentru care organizez concursuri pe blog, împrumut și recomand cărți. Așa se face că am descoperit un Târg de carte organizat de Have a cigar și Cartepedia. E aflat la prima ediție, dar mi se pare o ințiativă tare drăguță. Așa am decis să aduc o parte din cărțile pe care le am în bibliotecă.

 

Shop my library – dar de ce fac asta?

Din același motiv pentru care alte bloggerițe organizează evenimente de tipul „Shop my closet”. Sau au o pagină pe blog dedicată acestui lucru.

Pentru că am foarte multe cărți, dar puțin spațiu (încă stau în chirie și mi-e bine așa momentan).

Pentru că primesc și cumpăr multe cărți, atât de multe încât uneori mă pot lăuda și cu 30 de titluri noi în bibliotecă. Dacă nu mă crezi, vezi acest bookhaul.

Pentru că sunt multe cărți pe care nu le-am citit și, probabil, nu le voi citi vreodată. Sunt convinsă că toate aceste cărți pe care le-am primit sau le-am cumpărat dintr-un impuls de moment vor bucura alți cititori.

Nu în ultimul rând, pentru că îmi cumpăr constant cărți noi. În plus, se apropie Gaudeamus și vreau să pun bani de-o parte pentru cărțile de acolo de pe-acum.

 

Mi-am propus să aduc câteva exemplare din „Cronica unei despărțiri” pe care le voi dărui cu autograf, la un preț special. Și nu doar atât. Promit să aduc diferite alte cărți – toate noi sau citite o dată. De la literatură română contemporană și până la cărți de non-ficțiune sau autori străini.

Ah, da, să nu uit: prețurile vor fi și ele prietenoase – între 5 și 20 de lei, în funcție de starea volumului, prețul din librărie și altele similare.

Vă aștept duminică, la Have a cigar (în apropiere de metrou Universitate) să bem o cafea, un ceai, să discutăm despre o carte bună și să vă întocmiți lista de lecturi pentru toamnă!

3… 2… 1… Shop my library!

 

 

Arată-le și prietenilor:

2 thoughts on “Shop my library! – cărțile din biblioteca mea te așteaptă cu prețuri prietenoase”

Comentarii: