#recomandaredecarte: 50 cele mai frumoase scrisori de dragoste din toate timpurile

by andreeachiuaru

Cele mai frumoase scrisori de dragoste din toate timpurile s-au reunit într-un volum de colecția care a apărut recent la Editura Nemira. De la clasici la contemporani. De la căsnicii la aventuri. Și chiar și până la relații dintre persoanele de același sex, în 50 cele mai frumoase scrisori de dragoste din toate timpurile găsești tot ce ți-ai putea dori dacă ești un romantic incurabil.

Care sunt cele mai frumoase scrisori de dragoste din toate timpurile?

Am fost captivată de la prima și până la ultima scrisoare de dragoste pe care am citit-o. Cu unele am rezonat, în timp ce altele nu mi-au stârnit acele emoții pe care le așteptam.

Nu spun că există scrisori reușite și scrisori nereușite în această colecție, însă nu toate mi-au ajuns la suflet. Câteva mi-au amintit de frumoase povești de dragoste celebre. Altele m-au făcut să visez cu ochii deschiși la mari iubiri între personalități cunoscute.

Am subliniat fraze și am recitit atunci când bucuria a fost prea mare pentru a mă mulțumi cu o primă impresie. Am iubit, timp de 50 cele mai frumoase de scrisori de dragoste, în multe și multe feluri.

Un plus mi s-a părut faptul că, în colecția cu cele mai frumoase scrisori de dragoste am regăsit și scrisori de dragoste trimise de bărbați către iubiții lor, dar și de femei către iubitele lor. Vă las pe voi să descoperiți despre cine este vorba.

Un must-read pentru orice cititor romantic

Cele mai frumoase 50 de scrisori de dragoste din toate timpurile este un must-read pentru orice cititor romantic, o călătorie în timp și spațiu și o fereastră deschisă către iubirea din alte timpuri. Recomand cu drag!

Găsești cartea aici sau aici.

Arată-le și prietenilor:
0 comment
0

S-ar putea să-ți placă și:

Spune-mi părerea ta:

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

despre cărți, viața în București și alte idei

Acest blog folosește cookies pentru a personaliza conținutul pe care ți-l arată și pentru a contoriza numărul de vizitatori care accesează articolele. Poți stabili ce cookie-uri dorești să fie active pentru tine folosind butoanele alăturate. Acceptă Află mai multe