Acasă Alte ideiEvenimente Biz PR Awards: cum a fost, ce-am învățat și ce agenție a câștigat

Biz PR Awards: cum a fost, ce-am învățat și ce agenție a câștigat

de andreeachiuaru
0 comentariu

Dacă mă urmăriți pe facebook, stiți probabil că ieri am fost la conferințele organizate de revista Biz (în deschiderea Biz PR Awards). Voi încerca să-mi sinteziz impresiile, pentru cei care nu au ajuns. Cu accent pe lucrurile pe care le-am învățat, firește.

De unde vine schimbarea în PR?

Conferința a început cu Monica Jitariuc. Monica a avut un discurs tare fain despre cum schimbarea în PR ar trebui să vină mai întâi de la oamenii din industrie. Mi-a plăcut și că s-a ridicat problema (in)existenței unei școli de PR. Recunosc, eu sunt genul de persoană căreia îi place să îmbine teoria cu practica. Până atunci, mă bucur de toate conferințele organizate de echipa Biz – Biz PR Awards nu face excepție.

Dincolo de teorie…

A urmat ceva mult mai practic, de la Ciprian Sușanu. Acum aproape un an am fost la un workshop susținut de el. Mi-a plăcut tare mult felul în care explică. Asta mă face să mă gândesc cât de util ar fi un curs la facultate în care să testăm audiențe. Să nu-mi pierd speranța, oare? Nu de alta, dar, în cazul în care nu știți, sunt primul an la masterul de „Social Media și Marketing Online” de la SNSPA. Și nu, până acum nu m-am întâlnit cu un curs atât de practic.

Timpul pentru argumente

În secțiunea de debate am aflat dacă e mai bine să lucrezi cu o agenție sau să ai un departament intern de PR. Știu că nu e vorba de un adevăr absolut aici. De fapt, mi-au plăcut argumentele aduse și simt că am învățat ceva. Poate mi-a dat și de gândit, având în vedere că am fost atât în echipa unui brand, cât și într-o agenție. Așa cum au spus și speakerii, în final, a fost o discuție interesantă care ne-a permis să aflăm ce are de spus și „cealaltă parte”.

 

În ceea ce privește Biz PR Awards, vă las chiar pe voi să aflați cine sunt câștigătorii acestei ediții, de aici. Dacă vă interesează programul evenimenului, puteți citi articolul pre-eveniment în care am povestit mai multe despre temele discutate și speakeri.

Arată-le și prietenilor:

S-ar putea să-ți placă și:

Spune-mi părerea ta:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest blog folosește cookies pentru a personaliza conținutul pe care ți-l arată și pentru a contoriza numărul de vizitatori care accesează articolele. În regulă Află mai multe