Acasă Alte ideiEvenimente Cum a fost la BrandRO 2017

Cum a fost la BrandRO 2017

de andreeachiuaru
0 comentariu

Cu puțin înainte de conferință am scris câteva idei. Vă spuneam că abia aștept să ajung la BrandRO 2017 și să aflu care sunt cele mai influente branduri românești în 2017. Acum ar fi timpul să vin și cu o serie de concluzii, nu?

BrandRO 2017 – 8 ani de tradiție și o premieră

Pentru a vă face o idee despre istoricul conferinței, ar trebui să știți că primul top al brandurilor românești a fost întocmit acum 8 ani. În 2017 cei de la Unlock și-au propus o premieră. Este vorba despre un top cu cele mai influente branduri tinere. Curioși care sunt? Mai aveți de așteptat. Topul va apărea abia la ediția din 2018. Partea bună este că nominalizările vor veni din partea publicului. E motivul pentru care vă încurajez să le spuneți celor de la Revista Biz care sunt favoritele voastre.

Și, că tot vă povesteam despre brandurile românești tinere, cele mai nominalizate de până acum sunt: Aqua Carpatica (care a ajuns în top 10 și în BrandRO), Bookster, 5 to go, Corso, Vivre, Summer Well, Untold, Electric Castle și Elefant.

Nu vă gândiți că la BrandRO 2017 am ascultat doar povești despre branduri. Am aflat și puțin despre perspectiva organizațională și situațiile de criză.

Cireașa de pe tort? O analiză asupra felului în care comunică brandurile în social media, susținută de Alex Negrea.

Firește, evenimentul s-a terminat cu anunțarea topului, pe care îl găsiți și voi aici.

 

Arată-le și prietenilor:

S-ar putea să-ți placă și:

Spune-mi părerea ta:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest blog folosește cookies pentru a personaliza conținutul pe care ți-l arată și pentru a contoriza numărul de vizitatori care accesează articolele. În regulă Află mai multe