Acasă Alte idei (P) BuzzStore m-a provocat să redescopăr ce surprize a pregătit București Mall pe final de vară

(P) BuzzStore m-a provocat să redescopăr ce surprize a pregătit București Mall pe final de vară

de andreeachiuaru
0 comentariu

București Mall –  prima dragoste nu se uită niciodată

București Mall e primul mall din București în care am fost. Nu pentru o sesiune de shopping, cum v-ați putea gândi, ci pentru că, prin 2014, acolo exista un pick-up point al celor de la Elefant, site care mă cucerise cu reducerile mari la cărți. Vizită după vizită, am redescoperit câte ceva nou în București Mall.  De la librăria de la subsol și până la magazine de haine sau cosmetice. Iar ce m-a cucerit total la București Mall încă din primele vizite a fost faptul că mi se părea genul de centru comercial tare organizat și unde găsești ușor ce te interesează. Firește, asta a fost doar începutul unei prietenii de lungă durată. Ce ne-a consolidat prietenia a fost numărul mare al reducerilor. Și chiar m-am bucurat de ele de fiecare dată.

Au urmat câteva luni bune de renovări pentru ei. Și o mutare într-o zonă ceva mai îndepărtată pentru mine. Eu mi-am orientat atenția spre alte centre comerciale. Nu sunt tocmai amatoare de mall-uri, trebuie să recunosc. De regulă, comportamentul meu de cumpărător se reduce la două scheme. Ori am nevoie de ceva și merg să cumpăr în cel mai apropiat de casă magazin. Ori sunt în trecere și nimeresc în perioada de reduceri, așa că arunc un ochi.

Surprizele București Mall de la final de vară

Așa se face că am salutat cu drag campania celor de la BuzzStore – prima mea campanie în colaborare cu ei. E drept, nu răspund la numele de fashionista. Însă mi-a plăcut conceptul în care a fost îmbrăcată campania așa că mi-am zis – why not?

Pe scurt, lucrurile faine care s-au întâmplat la București Mall pe final de vară au fost următoarele:

  1. reduceri peste reduceri la zeci de magazine, de la haine și până la genți, pantofi sau cosmetice
  2. o expoziția aniversară de centenar: Mari români și invențiile lor celebre (detalii aici)
  3. proiectul A-list designer boutique – care și-a propus împrietenirea vizitatorilor din mall cu designeri români și piesele vestimentare create de aceștia

Cum mi-am petrecut timpul în București Mall

Am început cu o sesiune after work de shopping. Deși am remarcat multe dintre reduceri, am ales să urmăresc aspectul practic. Așa că m-am înnoit de toamnă-iarnă (sau back to office – cum vreți să-i spuneți). Eu mi-am făcut cumpărăturile de la Zara, însă am tras cu ochiul și la LC Waikiki și Mango.

Dar să vă arăt și cu ce m-am întors acasă, nu? 🙂

Am revenit astăzi dimineață la o cafea și stat la povești cu o prietenă. Între timp, am aflat despre o campanie tare drăguță prin care poți câștiga 10.000 de lei pentru un circuit prin țară. Detalii în postarea de aici. Iar înainte să plec spre Gara de Nord am intrat puțin în Yves Rocher și i-am luat mamei un gel de duș cu aromă de cafea.

 

P.S: articolul a fost scris ca parte din campania de testare derulată de cei de la BuzzStore. Dacă vreți să vă povestesc mai multe despre campaniile lor și cum puteți testa produse și servicii, let me know și voi pregăti un articol

Arată-le și prietenilor:

S-ar putea să-ți placă și:

Spune-mi părerea ta:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest blog folosește cookies pentru a personaliza conținutul pe care ți-l arată și pentru a contoriza numărul de vizitatori care accesează articolele. În regulă Află mai multe