Acasă Călătorii 3 cazări frumoase la munte la mai puțin de 200 de km de București

3 cazări frumoase la munte la mai puțin de 200 de km de București

de andreeachiuaru
1 comentariu

Când ai o prietenă care s-ar muta într-o cabană la munte pentru tot restul zilelor, ajungi să te molipsești chiar și tu. Recunosc, aleg întotdeauna să-mi fac vacanțele în orașe sau în regiuni cu multe locuri de vizitat, însă atunci când am găsit aceste cazări frumoase la munte nu am putut să nu le împart cu voi.

Green Cottage (Râșnov)

O cabană situată chiar în inima Carpaților, mai exact în localitatea Râșnov. De altfel, eu căutam altceva însă când am văzut-o am decis să scriu acest articol despre cazări frumoase la munte. La aproximativ 180 de km de București, Green Cottage pare parcă luată dintr-o sesiune foto de pe instagram. Recunosc, chiar și eu m-aș putea cuibări pe acel fotoliu pentru o sesiune prelungită de citit și de tras cu ochiul la peisajele de afară.

Cabana se închiriază integral și e în regim self-catering. E potrivită pentru 6 persoane, cu două dormitoare, două băi, livingul superb din poze și o bucătărie. Am făcut o simulare de preț pentru două nopți în ultimul weekend din septembrie, iar prețul (pentru întreaga cabană) este de 2300 de lei. O găsiți aici dacă sunteți interesați.

foto: Booking.com

Cozy mountain retreat (Șinca Nouă)

Șinca Nouă e puțin la limită dacă ne uităm să nu fie mai mult de 200 de km de București. Însă motivul pentru care am pus eu pe listă căsuța asta cozy e că e mai mică și poate fi închiriată și pentru un weekend în doi. De altfel, a fost și singura pe care am găsit-o eu în research-ul de acum.

E mixul perfect între toate utilitățile moderne și căsuța de la țară a bunicilor. Are un dormitor, un living, toaletă și bucătărie. Ce ai putea să-ți dorești mai mult? Am făcut și o simulare de preț și pentru două nopți, în al doilea weekend din septembrie, costă 900 de lei. O găsiți aici dacă plănuiți o escapadă în doi.

sursă foto: airbnb

Cabana Șapte (Breaza)

De la cabana foarte mică de mai devreme am ajuns la una ceva mai mare, pentru 12 persoane. Recunosc că m-am holbat (da, ăsta e cuvântul pe care-l caut) 15 minute la poze și nu mi-a venit să cred că e în Breaza. Apoi am constat că mai e o localitate cu numele aproape de Făgăraș (Haha). Spun asta pentru că eu locuiesc între Câmpina și Breaza (dar în Prahova). De altfel, aproape îmi venea să plâng că nu am găsit-o când îmi căutam locația pentru nuntă. Acum când am aflat că e de fapt la 250 de km de București, m-am mai liniștit. Oricum, am o veste proastă și pentru voi: toate weekend-urile sunt închiriate în august, septembrie, octombrie, noiembrie și decembrie (waw!)

Pozele vorbesc de la sine pentru cât e de frumos. Însă vă mai zic și eu că are 5 dormitoare (la parter și etaj) și 8 paturi. Cum ziceam, nu mai e disponibilă pentru weekend-uri, însă am făcut simularea de preț pentru două nopți în timpul săptămânii, în septembrie. Costă 2,250 de lei. O găsiți aici.


sursă foto principală

P.S: dacă sunteți și voi fascinați de cazări frumoase la munte și aveți recomandări, le aștept în comentarii
Arată-le și prietenilor:

S-ar putea să-ți placă și:

1 comentariu

3 cazări superbe perfecte pentru o deconectare de la oraș | Blog de idei 20 august 2019 - 19:39

[…] că v-a plăcut articolul despre cabane la munte, am căutat și alte locații asemănătoare. Din pagină în pagină, am descoperit 3 alte cazări […]

răspunde

Spune-mi părerea ta:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest blog folosește cookies pentru a personaliza conținutul pe care ți-l arată și pentru a contoriza numărul de vizitatori care accesează articolele. În regulă Află mai multe