Cine scrie pe blog de idei

by andreeachiuaru
Cine scrie pe blog de idei

Bun venit pe blog de idei

Dacă ai ajuns pe această pagină de pe blog de idei, probabil vrei să știi cine e Andreea Chiuaru și ce e cu blogul ăsta.

Cine e Andreea Chiuaru?

Salut! Sunt Andreea și ăsta-i colțul meu de idei. Am 24 de ani,  am terminat Jurnalismul la FJSC și masteratul de Social Media și Marketing Online de la SNSPA. E posibil să mă știi de la Cartepedia, unde am fost Marketing Manager pentru un an și-un pic. Momentan, fac PR, organizez un târg de carte independent și nu spun niciodată nu unui proiect care-mi face cu ochiul, așa că îmi poți scrie pe Linkedin cu orice propunere de business.

Alte lucruri care ar putea fi interesante pentru tine

– sunt autoarea unui roman (vezi Cronica unei despărțiri)

– dacă ar fi să am voie să păstrez un singur canal pe care să comunic cu cititorii mei, atunci acela ar fi instagram

– în prezent sunt Marketing Manager la Red Goblin

– am susținut pentru o scurtă perioadă un curs de branding la Respiro Learning

– ies în offline o dată pe lună la Shop my library unde te aștept să ne cunoaștem

Despre ce e un blog de idei?

Pentru toate chestiile care mi se întâmplă și despre care vreau să scriu. Despre cărțile faine pe care o să te conving să le citești, oameni interesanți și evenimente la care particip. Despre studenție, carieră, chirii în București, întâmplări amuzante, vesele sau triste. Un jurnal online despre ce văd și aud în jurul meu.

și pentru cei care vor să știe cu cine stau de vorbă…

Andreea, încântată. 🙂

 

despre cărți, viața în București și alte idei

Acest blog folosește cookies pentru a personaliza conținutul pe care ți-l arată și pentru a contoriza numărul de vizitatori care accesează articolele. Poți stabili ce cookie-uri dorești să fie active pentru tine folosind butoanele alăturate. Acceptă Află mai multe