Despre mine

by andreeachiuaru

Cine sunt?

Salut! Sunt Andreea și ăsta-i colțul meu de idei. Am 23 de ani,  am terminat Jurnalismul la FJSC și ulterior m-am reorientat spre masteratul de Social Media și Marketing Online de la SNSPA. Sunt Digital Marketer la Cartepedia, însă online-ul e marea mea dragoste (după cărți, firește), așa că nu spun niciodată nu unui proiect freelance care-mi face cu ochiul.

Alte lucruri care ar putea fi interesante pentru tine

– sunt autoarea unui roman (vezi Cronica unei despărțiri)

– dacă ar fi să am voie să păstrez un singur canal pe care să comunic cu cititorii mei, atunci acela ar fi instagram

– am făcut câte puțin din toate la început (am fost librar, stagiar la un ziar local din orașul meu natal, SEO Content Writer și om de agenție – la Communication On & Golin, în departamentul Bridge)

Despre ce e un blog de idei?

Pentru toate chestiile care mi se întâmplă și despre care vreau să scriu. Despre cărțile faine pe care o să te conving să le citești, oameni interesanți și evenimente la care particip. Despre studenție, carieră, chirii în București, întâmplări amuzante, vesele sau triste. Un jurnal online despre ce văd și aud în jurul meu.

și pentru cei care vor să știe cu cine stau de vorbă…

Andreea, încântată. 🙂 Doar că momentan într-o variantă mai roșcată, dar pentru asta mă găsiți și pe facebook.

14.4

despre cărți, viața în București și alte idei

Acest blog folosește cookies pentru a personaliza conținutul pe care ți-l arată și pentru a contoriza numărul de vizitatori care accesează articolele. Poți stabili ce cookie-uri dorești să fie active pentru tine folosind butoanele alăturate. Acceptă Află mai multe