Acasă Alte idei (P) Am testat Gliss Purify & Protect, șamponul oamenilor din orașele poluate

(P) Am testat Gliss Purify & Protect, șamponul oamenilor din orașele poluate

de andreeachiuaru
0 comentariu

Am remarcat Gliss Purify & Protect prin intermediul campaniei celor de la BuzzStore și prima reacție a fost: de ce nu? Nu am un șampon (sau o gamă preferată) și îmi place să testez. Mă ajută și faptul că nu am probleme cu mătreața atunci când jonglez cu produsele de îngrijire a părului, așa că asta îmi permite, măcar din când în când mici exprimente.

Cinci lucruri pe care ar trebui să le știi despre Gliss Purify & Protect

  1. Protejează părul împotriva factorilor agasanți din mediul extern, deci este șamponul perfect pentru cei care trăiesc în orașe poluate 
  2. Are un miros plăcut, fresh, și poate fi folosit atât de ea, cât și de el.
  3. Gama Purify & Protect este recomandată pentru toate tipurile de păr, ceea ce îl face candidatul ideal după care să întinzi mâna în supermarket dacă vrei să îți schimbi șamponul și balsamul
  4. Se găsește în principalele supermarket-uri, dar și online, aici
  5. Are un preț accesibil (nu vorbim despre un produs profesional, totuși, ci despre un produs accesibil)

Ce mi-a plăcut mie la această gamă

Întâi și întâi, mi-a plăcut povestea „țesută” în jurul produsului și campania de testare, în sine. Nu știu dacă Gliss Purify & Protect mi-ar fi atras neapărat atenția în supermarket.

Apoi mi-a plăcut faptul că e genul de produs care nu are un miros foarte feminin, ci unul fresh. Așa se face că mi-a fost „furat” de iubitul meu care l-a îndrăgit poate mai mult ca mine. Și ambalajul joacă un rol important în povestea asta.

Îți recomand să încerci și tu Gliss Purify & Protect dacă…

  • ai probleme cu îngrășarea rapidă a părului și vrei să mărești perioada dintre spălari (nu spun că e cel mai bun șampon de pe piață pentru problema asta, dar merită încercat)
  • nu ai un păr care are nevoie de extra-hidratare (pentru că gama, în forma în care am testat-o eu, are doar șampon și balsam, nu și o mască hidratantă)
  • vrei să încerci și „altceva” în materie de îngrijire a părului
Arată-le și prietenilor:

S-ar putea să-ți placă și:

Spune-mi părerea ta:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest blog folosește cookies pentru a personaliza conținutul pe care ți-l arată și pentru a contoriza numărul de vizitatori care accesează articolele. În regulă Află mai multe