Acasă Evenimente Am fost la teatru: Best of Horațiu Mălăele la Cinema Pro

Am fost la teatru: Best of Horațiu Mălăele la Cinema Pro

de andreeachiuaru
0 comentariu

Despre Ediție specială: Horațiu Mălăele

Sunt convinsă că ați auzit cel puțin o dată de Horațiu Mălăele. Și că l-ați văzut, firește. La televizior, pe youtube sau în sala de teatru. Eu, recunosc, nu bifasem sala de teatru. Așa se face că am acceptat mai mult decât bucuroasă invitația prietenilor de la Spectaculis la cel mai nou spectacol al lui Mălăele: Ediție specială.

Așa cum o anunță și numele, show-ul este, de fapt, o compilație ale celor mai bune momente. Un fel de Best of Horațiu Mălăele dacă vreți să-i spuneți așa. Cuvânt cheie? Umor cât cuprinde.

Cum a fost la spectacol?

O sală plină, ăsta-i primul lucru pe care îmi vine să-l amintesc legat de piesa asta. Dincolo de asta, pentru că reprezentația a picat fix pe 14 februarie, aș putea spune că i-a făcut concurență ultimului Fifty Shades of Grey. Glumesc, evident, cu siguranță nu-i același public. Dar pentru mine chiar a fost un altfel de Valentine’s Day pentru că a fost primul care m-a prins la teatru. Nu c-aș fi mare fană, nu aveam vreo cină romantică programată. Probabil ar fi fost o altă seară de Netflix în doi.

Așa cum vă spuneam mai sus, știu cine e Horațiu Mălăele. L-am văzut la televizior, pe youtube, dar niciodată în sala de teatru. I-am răsfoit și două dintre cărți. Nu sunt fană, dar spectacolul ăsta chiar m-a surprins plăcut. Asta pentru că nu e doar un spectacol cu dialoguri amuzante. Trecerile de la poezia de dragoste (ediție de Valentine’s, deh!) la momente de umor și mici scenete presărate fac din piesa asta ceva ce merită văzut.

De ce merită să mergeți la spectacol?

Horațiu Mălăele – Ediție specială îi aduce pe scenă pe actor alături de fiul său, Bogdan Mălăele și pe muzicianul Radu Captari. Vă mai spun doar că-i un spectacol cu de toate, de la umor, la romantism și până la dramă și momente muzicale pe care merită să-l vedeți, fie că sunteți sau nu fani ai lui Mălăele.

Dacă v-a atras atenția spectacolul și vreți să-l vedeți, aveți ocazia să o faceți la Cluj, pe 8 martie. Detalii aici. În București nu știu când revine, dar puteți urmări pagina de facebook ca să fiți siguri că vă luați bilete din timp. Vă spun asta pentru că, pe 14 februarie, sala a fost plină ochi.

Arată-le și prietenilor:

S-ar putea să-ți placă și:

Spune-mi părerea ta:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest blog folosește cookies pentru a personaliza conținutul pe care ți-l arată și pentru a contoriza numărul de vizitatori care accesează articolele. În regulă Află mai multe