Acasă Alte idei O zi de decembrie a poposit pe blogul meu de idei. Câștigă un exemplar!

O zi de decembrie a poposit pe blogul meu de idei. Câștigă un exemplar!

de andreeachiuaru
23 comentarii

O zi de decembrie a pornit într-un blog tour

O zi de decembrie a ajuns la mine deja, cu un mesaj simpatic #ChristmasIsComing. Alături de carte, însă, am primit și un kit de supraviețuire pentru serile lungi de toamnă. Apoi am primit o propunere simpatică din partea editurii Nemira: să „găzduiesc” cartea care a pornit într-un blog tour pe mai multe bloguri și pagini de facebook românești. Firește că am acceptat! 🙂

Ce am păstrat secret, însă, este faptul că instastory-ul pe care l-am făcut atunci când am primit pachetul de la editură este că mulți mi-au spus, un instastory mai târziu, că le-ar plăcea tare mult să câștige cartea.

Gând la gând cu bucurie, mai ales că eu sunt mare fan al editurii Nemira, lucru pe care îl puteți vedea și în numărul mare de recenzii ale cărților de la editură pe care le-am publicat.

Ce poți câștiga și cum te înscrii?

Editura Nemira mi-a oferit 5 exemplare pe care să le dau mai departe către cititorii care mă urmăresc. Singura condiție e să aveți o adresă de livrare pe teritoriul României. Și să respectați condițiile de mai jos, firește 🙂

  1. Distribuie acest concurs pe profilul tău de facebook și dă tag în descriere la cinci prieteni cititori care s-ar putea bucura de această carte la fel de mult ca tine; adaugă apoi într-un comentariu link-ul către postarea cu distribuirea
  2. Nu uita să-mi Povesteștești în comentarii și care este cartea de la Editura Nemira care ți-a plăcut cel mai mult și de ce crezi că ar trebui să o citească oricine (atenție, iau în considerare doar cărțile publicate de Editura Nemira, nu și cărțile altor edituri care sunt comercializate pe www.nemira.ro)
Cum aleg câștigătorul?

Pentru că vreau să câștige cititori care au citit cel puțin o carte de la Editura Nemira, voi alege eu personal cele 5 răspunsuri. Atenție,  însă! Respectarea cerinței cu numărul 2 este și ea obligatorie, iar dacă voi alege un răspuns care mi-a plăcut, dar persoana în cauză nu a distribuit postarea sau nu a etichetat 5 persoane, va fi invalidată.

Până când te poți înscrie?

Până pe 30 noiembrie, la ora 20:00. Având în vedere că urmează un weekend prelungit, câștigătorii vor fi anunțați cu update la acest articol luni, 3 decembrie.

*

P.S: O prezentare a cărții poți citi chiar aici.

 

UPDATE: am de făcut două mențiuni ulterioare. Prima este că eu voi aproba personal comentariile. Fac asta ca să mă asigur că au fost respectate corect ambele cerințe și să elimin comentariile care nu au legătură cu acest concurs). Acest proces poate dura între câteva ore și maxim două zile. Cea de-a doua mențiune este pentru cititorii care nu pot răspunde la cerința de concurs pentru că nu au citit nicio carte de la Editura Nemira. Îmi rezerv dreptul de a păstra cerința în forma în care a fost anunțată și de a alege doar dintre cititorii familiarizați cu cel puțin o carte a editurii. Pe cei care nu au citit cărți de la Editura Nemira, îi aștept la concursurile viitoare.


Câștigătorii (sau mai bine zis câștigătoarele) acestui concurs sunt:

Alina
Ana-Maria Oprea
Alexandra Burdea
Annabella Bumbu
Mihaela Smadoi

Mulțumesc tuturor pentru participare!

Arată-le și prietenilor:

S-ar putea să-ți placă și:

23 comentarii

Oana Florescu 28 noiembrie 2018 - 23:08

Cartea mea preferata de la editura Nemira ( și una dintre cărțile mele preferate, de asemenea) este Jocurile Foamei. Cred ca oricine ar trebui sa o citească. în primul rand, cartea este plina de acțiune, te tine cu sufletul la gura si nu Îți lasă momente de respiro. În al doilea rand, personajele sunt foarte bine caracterizate, mai ales Katniss, personajul principal. Aceasta este o fire puternica și ne învață ce Înseamnă sacrificiul și sa luptam pentru o lume mai buna.

răspunde
Ioana Puraveț 26 noiembrie 2018 - 23:36

Cartea cea mai recentă citită de la editura Nemira este Misterul regelui. Despre scris, de Stephen King. Chiar dacă sunt cărți pe care le-am îndrăgit cu mult mai mult, pot spune că această carte m-a învățat foarte mult. Cu o aspirație de scriitor amator, această lectură a fost mai mult decât folositoare.
Nemira are un stoc vast de cărți, de la Game of Thrones, la cărțile lui Stephen King, deci ai de unde alege.
Pot să spun că O zi de decembrie este pe lista mea de to-read și dacă ar fi să o câștig, m-aș bucura enorm!
P.S. nu am Facebook 🙁 cărțile mi-au luat-o înainte

răspunde
Mihaela Smadoi 25 noiembrie 2018 - 19:37

Link-uri către postarea distribuită. ⬇️
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1957060917931936&id=100008841392957
Nu aș putea să aleg doar o carte preferată de la editura Nemira. Nu, în niciun caz! E imposibil! În ultimul an, Nemira a intrat în topul editurilor mele favorite, datorită numărului mare de apariții care mă cuceresc.
Ultima carte pe care am citit-o de curând de la ei este Scrisori din insula Guernsey, carte ce m-a impresionat prin modul unic de redactare, care am crezut inițial că nu o să îmi placa (app. e redactată sub formă de epistole), dar m-a atras mai ceva ca un magnet.In poveste întâlnești atât pasaje care te fac să zâmbești, cât și pasaje la care îți vine să plângi și să îți pară rău pentru personaje. Mda, să-l mai bați și pe unul care te calcă pe nervi. Dawsey nu are cum sa nu îți placă, dar nu numai el, ci întreg clubul de lectură. Sunt atât de uniți, prietenoși, iubitori, încât nu ai cum sa nu îți dorești să petreci o seară la o întâlnire a clubului. Ce sa mai zic …cartea se citește foarte ușor, îți ajunge la inimă și e perfectă pentru a descoperi ce înseamnă familia, prietenii, ajutorul și iubirea. Este, de asemenea, printre cărțile pe care o să le recitesc cu siguranță.
Și să nu uit, cei de la Nemira îl publică pe unul dintre autorii mei preferați și anume, Matt Haig. Am citit de la el doar Cum să oprești timpul și Umanii, dar perspectiva asupra vieții pe care o întâlnești în ele te face sa te redescoperi și să-ți pui o mulțime de întrebări despre lucruri la care poate nu te-ai gândit inițial. Le recomand și pe acestea două din tot sufletul.
O să mai menționez doar o carte, deoarece ajung sa fac roman dacă mă apuc sa înșir toate cărțile ce mi-au plăcut de la această editură.
Este vorba despre Belgravia, carte ce expune o poveste victoriană. Eu am fost cucerită de descrierile împrejurimilor și a tot ceea ce a constat în ținute și obiceiuri ale acelei vremuri.Dupa cum va asteptati si pe aceasta o recomand.
Ok, gata, o sa ma opresc acum . :))

răspunde
andreeachiuaru 2 decembrie 2018 - 22:37

Felicitări, Mihaela! Ai câștigat unul dintre cele 5 exemplare oferite de Editura Nemira. Aștept să-mi trimiți datele de livrare cât mai curând (folosind formularul de contact, prin e-mail sau pe facebook).

răspunde
Beiu Sabina Maria 10 noiembrie 2018 - 17:09

De fapt acesta este cel bun,deoarece aceea a fost distribuirea:
https://www.facebook.com/100021952921038/posts/376875073054254/

răspunde
Beiu Sabina Maria 10 noiembrie 2018 - 16:00

Eu am citit toată seria “Jocurile Foamei” scrisă de Suzanne Collins de la editura Nemira și ador aceste cărți! Cred că aș putea spune că sunt cărțile mele preferate de care nu m-am putut dezlipi o secundă!De-abia așteptam să prind puțin timp liber ca să pot intra în atmosfera de vis a acestora.Sunt niște cărți care te țin cu sufletul la gură,în care totul este fascinant!
Încep a spune că aceste cărți mi-au fost recomandate de niște prieteni care citiseră cărțile și m-au facut curioasă.Astfel mi-am cumpărat primul volum și am început aventura!După o săptămână de citit,am realizat că este o carte căreia nu pot sa-i explic tensiunea si mi-am cumpărat si urmatoarele volume, “Sfidarea” și “Revolta”.Pe zi ce trecea aflam multe lucruri interesante și atrăgătoare!
Și acum am ajuns să scriu această recomandare pe care și eu la început când nu cunoșteam cărțile nu mi s-a părut senzațională,dar mi-am zis ca nu strică să încerc ceva nou!Acum sunt măndră de alegerea pe care am făcut-o și dau mai departe ideea de a încerca!
Recomand aceste cărți cu mult drag și sper că și alții să o facă pentru a vedea dacă pierdem sau nu ceva!🤗😉😊

răspunde
Ioana Ionescu 9 noiembrie 2018 - 20:39

Nu prea am citit cărți de la editura Nemira, dar una dintre cărțile pe care le-am citit și totuși mi-a plăcut a fost “Fata care citea în metrou” de Christine Fèret-Fleury. Această carte a fost ca o găleată de apă rece pentru mine sau, mai bine spus, ca o ploaie de vară după multe zile fierbinți. Unii ar spune că nu merită citită deoarece nu are cine știe ce acțiune sau ca e banală, dar sunt anumite lucruri și anumite detalii la această carte care te fac să dai pagină după pagina. Dacă prindeți vreodată ocazia să o aveți în mână, măcar răsfoiți-o. 😊
https://www.facebook.com/ioana.ionescu.165685/posts/2163168100603613

răspunde
Annabella Bumbu 9 noiembrie 2018 - 19:44

Cartea care mi-a plăcut cel mai mult de la Nemira este de fapt o trilogie, și anume Jocurile foamei. Am văzut filmul prima dată și am vrut neapărat să am și cărțile. Nu am fost dezamăgită, am citit cele trei cărți pe nerăsuflate, fiind conectată la acțiunea care se petrecea între rânduri, luptându-mă alături de personajele preferate, suferind odată cu ele și bucurându-mă în puținele momente bune din viața lor. Mi-am imaginat cum ar fi dacă paginile volumelor ar descrie realitatea, apoi am realizat că într-o oarecare măsură lumea noastră seamănă cu Panem, țara din lumea post-apocaliptică a seriei. Aș recomanda această trilogie deoarece, deși este ficțiune te captivează, te transpune în mijlocul acțiunii, al dramei, al sacrificiului, al haosului, al iubirii, al luptei pe viață și pe moarte unde, luptători sunt niște copii. Fiecare volum este plin de intrigă, te poartă prin zeci de emoții diferite și te determină să mai citești o pagină și încă una…până la final când regreți că s-a terminat o carte atât de bună. Aș reciti-o oricând.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2293628380711101&id=100001918841656

răspunde
andreeachiuaru 2 decembrie 2018 - 22:38

Felicitări, Anabella! Ai câștigat unul dintre cele 5 exemplare oferite de Editura Nemira. Aștept să-mi trimiți datele de livrare cât mai curând (folosind formularul de contact, prin e-mail sau pe facebook).

răspunde
Roxana Năstase 8 noiembrie 2018 - 20:39

Cartea de la Editura Nemira care mi-a plăcut cel mai mult este ‘Jocurile foamei’. De fapt, toate cele 3 volume din serie sunt preferatele mele. Recunosc, această serie a fost prima mea experiență cu această editură, dar mi-a rămas profund întipărită în minte și în suflet. Chiar dacă este o ficțiune, Jocurile foamei este o trilogie destul de realistă, despre lupta pentru supraviețuire, despre iubire necondiționată, despre sacrificii, despre lipsuri, despre oameni buni și oameni cruzi, despre ură, despre nedreptate, despre putere, despre încredere în oameni și nu numai. Când am început primul volum și citisem din el doar vreo 20 de pagini, eram aproape sigură că nu-mi va plăcea și chiar voiam să o abandonez. Am continuat totuși să citesc, apoi nu mai puteam lăsa cartea din mână, atât de mult mă captivase. Pentru a recomanda o carte, eu mă ghidez după un singur lucru: sentimentele pe care le am pe parcursul lecturii. Ei bine, eu am simțit că am trăit în fiecare pagină, am plâns, am râs, m-am temut, m-am revoltat, am sperat, m-am rugat, m-am ‘luptat’, am suferit în același timp cu personajele. Pentru mine, asta înseamnă o carte bună: să simți că tu trăiești în acea carte. Știu că mulți au citit această trilogie, însă o recomand cu cel mai mare drag tuturor celor care, dintr-un motiv sau altul, au ezitat să o citească..
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1957912760956289&id=100002127526033

răspunde
Bondoc Teodora 8 noiembrie 2018 - 10:01

Cartea care mi-a placut cel mai mult de la editura Nemira a fost ” Bărbatul care n-a mai sunat” de Rosie Walsh și trebuie citită de toata lumea pentru că este o lectură ușoară și relaxată, care te ajută să treci peste o săptămână plină.

răspunde
Corina 8 noiembrie 2018 - 9:47

“Eleganta ariciului” de Muriel Barbery e una dintre cărțile mele de suflet, și e de la editura Nemira, iar ilustrația de pe coperta este fabuloasa. P. S Nu am Facebook

răspunde
Alexandra Burdea 8 noiembrie 2018 - 9:23

Pentru că nu pot alege doar o carte, evident, am să spun Seria Farseer (Ucenicul asasinului, Asasinul regal ş Răzbunarea asasinului), care pentru câteva luni mi-a distrus viața. Cărți cu un volum (gabarit) substanțial, mi-au oferit o poveste intensă care m-a ținut în priză ceva vreme şi nu regret nimic.
“De ce să citesc măcar o carte din cele 3?” a-ți putea întreba. Ei bine, uite un cuvânt care să vă convingă… DRAGONI. Adică, cine nu iubeşte dragoni? 😮
Seria asta a avut toate elementele unei poveşti ce merită citite: magie, dragoni, asasini regali, secrete, trădări, inamici de neînvins şi un rege bun şi drept (Verity, să fim înțeleşi). Numărul mare de pagini nu ar trebui să intimideze, ci să convingă cititorul că nu va rămâne fără material de citit.
Stilul autoarei, care ține să povestească în detaliu totul poate fi oarecum enervant la început, dar cu cât avansezi în poveste cu atât devii mai captivat de întâmplări şi nu îți mai pasă că trecerea timpului e foarte lentă în lumea lui Fitz.
Şi uite încă un bonus… lumea lui Fitz se extinde în încă 3 volume ce îl au ca protagonist pe minunatul şi ciudatul bufon. 😊 Ce? Am uitat să precizez că avem şi un bufon? 😮 Greşeala mea. 😶 Bufonul e un personaj nelipsit din lumea lui Fitz şi o să-l îndrăgiți cu tot cu personalitatea lui întortocheată.

răspunde
andreeachiuaru 2 decembrie 2018 - 22:35

Felicitări, Alexandra! Ai câștigat unul dintre cele 5 exemplare oferite de Editura Nemira. Aștept să-mi trimiți datele de livrare cât mai curând (folosind formularul de contact, prin e-mail sau pe facebook).

răspunde
Ana-Maria Oprea 8 noiembrie 2018 - 0:33

Cartea care mi-a placut cel mai mult de la editura Nemira este “Regina rosie”. Cred ca oricine ar trebui sa o citeasca, deoarece este dinamica, plina cu intrigi, rasturnari de situatie si conflicte. De asemenea, din actiunea cartii am invatat ca deciziile noastre ii pot afecta pe cei din jur, precum si faptul ca oricine poate gresi in anumite situatii.
https://www.facebook.com/100004109678237/posts/1168658143281164/

răspunde
andreeachiuaru 2 decembrie 2018 - 22:34

Felicitări, Ana-Maria! Ai câștigat unul dintre cele 5 exemplare oferite de Editura Nemira. Aștept să-mi trimiți datele de livrare cât mai curând (folosind formularul de contact, prin e-mail sau pe facebook).

răspunde
Alina 7 noiembrie 2018 - 22:44

Dacă ar fi să aleg cartea mea preferată de la editura Nemira, de până acum, aș alege cu siguranță și fără să stau prea mult pe gânduri cartea “Eleganța ariciului”-Muriel Barbery!❤️ Dacă aș recomanda-o? Deja am facut-o cadou la 2 prietene!😁 Mi se pare o carte foarte bună din punctul ăsta de vedere, e o carte deosebită de ceea ce citesc de obicei și cred că orice prietenă de-a mea ar citi-o!(2 deja au făcut-o). Recunosc, după ce am citit primul capitol, am rămas puțin dezorientată, dar imediat după, am făcut noapte albă pentru ea! Faptul că e povestită de 2 personaje, din categorii de vârste diferite, dar cu o inteligență foarte asemănătoare, m-a ținut în priză pe tot parcursul cărții, din dorința de a afla cât mai mult despre ele! Atât povestea în sine cât și emoțiile transmise, te fac să te desparți cu greu de ea la sfârșit. Pentru mine a rămas o carte pe care o voi păstra într-un colț de suflet și o voi recomanda cu drag!❤️

https://www.facebook.com/100001321814673/posts/1871834049537304/

răspunde
andreeachiuaru 2 decembrie 2018 - 22:33

Felicitări, Alina! Ai câștigat unul dintre cele 5 exemplare oferite de Editura Nemira. Aștept să-mi trimiți datele de livrare cât mai curând (folosind formularul de contact, prin e-mail sau pe facebook).

răspunde
Andreea Adler 7 noiembrie 2018 - 22:42

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10156761476455970&id=589475969 .complicat cconcursul asta..am mai pus un comentariu 🙁

răspunde
Andreea Adler 7 noiembrie 2018 - 22:34

Cartea mult îndrăgită de la editura Nemira este Sotia plantatorului de ceai de Dinah Jefferies. Am citit-o pe nerăsuflate, este profunda și firul poveștii autentic.

răspunde
Radu Ioana 7 noiembrie 2018 - 21:56

Analizând-o acum, la ceva timp după ce am citit-o, cred ca seria Delirium de Lauren Oliver ar trebui citita de oricine pentru ca prezinta cum ar fi existența oamenilor fără iubire și cum, în final, ea învinge ca forță a naturii cumva. Nu prea am fost incantata de serie la început, poate nu am fost în mood-ul necesar, dar după ce am recitit primul volum ( mai mult din curiozitate sa vad dacă am alta impresie ), am observat ca e un prim volum wow.
În principiu, e o poveste de dragoste altfel spusă, care mi-a amintit puțin, poate prin eroina, de Hungers Games ( care a fost seria care m-a ajutat sa descopăr editura ).
Link-ul:https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2212037325738740&id=100007974814921

răspunde

Spune-mi părerea ta:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest blog folosește cookies pentru a personaliza conținutul pe care ți-l arată și pentru a contoriza numărul de vizitatori care accesează articolele. În regulă Află mai multe