Acasă Alte idei (P) Am testat gama Advance Techniques Reconstruction a celor de la Avon

(P) Am testat gama Advance Techniques Reconstruction a celor de la Avon

de andreeachiuaru
0 comentariu

Știu de produsele Avon încă din școala generală. Până în liceu și chiar și la început de facultate am testat multe dintre ele. Așa am experimentat de la produse de make-up, la parfumuri și până la produse de îngrijire pentru piele. Ulterior, m-am îndepărtat de ele. Posibil și pentru că nu am avut niciodată o prietenă apropiată sau pe cineva în familie care să fie reprezentant Avon. Cert e că cei de la BuzzStore mi-am adus brandul în atenție din nou.

Ce este gama Advance Techniques Reconstruction de la Avon

Gama Advance Techniques Reconstruction de la Avon este o gamă de produse profesionale potrivită părului degradat. Pe scurt, e o gamă care promite să rezolve problema vârfurilor despicate și a părului deteriorat, ars sau foarte uscat.

Kit-ul primit de mine de la BuzzStore conținea șamponul, balsamul și uleiul pentru păr. Ulterior, pe site-ul Avon am văzut că gama conținea mai multe produse pe care mi-ar fi plăcut să le încerc cu ocazia acestei campanii.

Părerea mea despre produsele testate

Nu am apucat să testez produsele foarte mult (pentru că se apropia deadline-ul campaniei). Însă am reușit să-mi formez câteva păreri. Iar preferatul meu absolut este, așa cum vă spuneam și pe instagram uleiul de păr cu argan și cocos.

Șamponul și balsamul mi-au plăcut, însă, așa cum spuneam, perioada de testare a fost prea scurtă ca să pot veni cu păreri foarte argumentate și nu-mi doresc să vă induc în eroare mai ales că, spre deosebire de alte game Avon, Advance Techniques Reconstruction nu are neapărat cel mai mic preț.

Din păcate, am oprit folosirea lor pentru că, între timp, am fost la salon și mi-am schimbat culoarea părului.  De aceea am achiziționat o gamă mai potrivită pentru noua nevoie a părului meu: aceea de a păstra vie culoarea între vopsiri. Însă uleiul am decis să-l păstrez și să continui să-l folosesc. Cât despre șampon și balsam, m-am gândit să le dăruiesc mamei mele, să se bucure de ele în perioada următoare.

 

P.S: am aproape un an de când sunt pe platforma Buzz Store și am deja câteva campanii de testare la activ. Dacă și voi aveți blog și/sau sunteți active pe social media, vă recomand cu drag să vă faceți cont, de aici.

Arată-le și prietenilor:

S-ar putea să-ți placă și:

Spune-mi părerea ta:

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest blog folosește cookies pentru a personaliza conținutul pe care ți-l arată și pentru a contoriza numărul de vizitatori care accesează articolele. În regulă Află mai multe