Acasă Filme & seriale Seriale Netflix de văzut în cuplu – 6 recomandări care ne-au plăcut nouă

Seriale Netflix de văzut în cuplu – 6 recomandări care ne-au plăcut nouă

de andreeachiuaru
0 comentariu

Seriale Netflix de văzut în cuplu

Sunt departe de a fi o mare cunoscătoare în materie de seriale. De regulă, îmi iau recomandările de la oameni cu mai multe seriale vizionate la activ decât mine. Însă în ultima vreme chiar am dat doar peste seriale care s-au potrivit atât cu gusturile mele, cât și cu gusturile iubitului meu. Și, credeți-mă pe cuvânt, rare sunt momentele când ne plac fix același gen de seriale sau filme. De asta le-am zis eu că-s seriale Netflix de văzut în cuplu și tot de asta aveți lista mai jos:

Casa del Papel

Încep cu serialul la care ne uităm acum. Da, știu că s-a vorbit mult despre el, iar eu l-am văzut după multele recomandări. Ideea e că nu mă așteptam deloc, dar deloc să-mi placă. N-am avut niciodată un crush pentru filmele și serialele cu multă acțiune. Iar cuvintele „jaf” sau „atac” nu mi-au trezit vreodată interesul pentru un film. Dar „Casa del Papel” chiar are câteva povești atât de bine conturate și niște personaje atât de faine încât mă simt de parcă aș citi un thriller super captivant. Recomand!

The Haunting of Hill House

Serialul ăsta chiar le are pe toate. O casa bântuită și o atmosferă scary, o poveste fascinantă și pline de mister, scene care îți fac inima să stea în loc în multe momente. Cumva, a fost, din toată lista asta, cel care a avut cele mai multe dintre ingredientele care l-au făcut unul dintre serialele noastre preferate. Iar dacă ar fi să-l nominalizez la o categorie din cadrul „seriale Netflix de văzut în cuplu” aș zice că are doza de horror perfectă pentru el și doza de eleganță perfectă pentru ea.

Gilmore Girls

Gilmore Girls e guilty pleasure. Deși ne plac mai degrabă serialele în care se întâmplă multe multe lucruri, Gilmore Girls e serialul perfect pentru serile în care suntem amândoi obosiți și nu vrem să dezlegăm mistere sau să facem supoziții legate de final. În plus, pentru că ambii suntem cititori, toate cărțile care apar în serial sunt prilej de alte și alte discuții. E amuzant, ușor digerabil și relatable.

The OA

Am descoperit The OA într-un moment în care nu mai știam la ce să ne uităm. Cumva, aveam chef de ceva cu mult mister, însă nu găseam un serial asupra căruia să cădem de acord. Am ajuns la el prin sistemul de recomandări de la Netflix. Ideea e că n-am văzut multe persoane vorbind despre el, dar mi se pare chiar de văzut. Pentru că te trece prin super multe stări de la clasicul „wtf?” și „vreau să aflu cum s-a ajuns aici” și până la un „ți-am zis eu că asta era cheia misterului”.

The Affair

Pe ăsta l-am ales eu și, recunosc, el n-a fost așa de încântat ca mine. Ne-am uitat împreună doar pentru că eu eram obsedată de acest serial la un moment dat. Dacă mă întrebați pe mine, însă, chiar se înscrie cu brio în lista de seriale Netflix de văzut în cuplu pentru că are un triunghi amoros (sau mai multe?) și destul de mult mister. Cel puțin în primul sezon. Mi-a plăcut extrem de mult și dubla perspectivă, căci toate episoadele sunt împărțite în două jumătăți: prima din perspectiva lui, a doua – din perspectiva ei. The Affair este povestea unei crime (sau să-i zic accident?), a unui incest și, până la urmă, o mărturie că uneori chiar am da totul pentru persoana iubită. Iar faptul că primul sezon începe chiar cu finalul i-a adus puncte bonus din punctul meu de vedere.

Stranger things

L-am lăsat la urmă pentru că e puțin mai vechi. Însă a fost primul nostru serial văzut împreună. Și prima dată când am făcut binging timp de două zile fără întrerupere. Serios, chiar nu pot zice nimic mai mult despre serialul ăsta decât că te ține lipit de canapea la propriu. În doi sau pe cont propriu, e printre puținele seriale care mi-au plăcut de la un capăt la altul și din vizionarea cărora nu am putut să mă opresc.

Și acum, pentru că am super rămas fără inspirație în ultima vreme, vreau să ne recomandați și voi câteva seriale Netflix pe care să le vedem împreună.

Arată-le și prietenilor:

S-ar putea să-ți placă și:

Spune-mi părerea ta:

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest blog folosește cookies pentru a personaliza conținutul pe care ți-l arată și pentru a contoriza numărul de vizitatori care accesează articolele. În regulă Află mai multe