Acasă Evenimente Shop my library ediția 2. Lucruri pe care trebuie să le știi

Shop my library ediția 2. Lucruri pe care trebuie să le știi

de andreeachiuaru
0 comentariu

Shop my library ediția 2 are loc pe 16 decembrie. Ne întâlnim tot la Respiro Lounge, cu un concept nou: Blind date with a book. Află din articol ce noutăți ți-am pregătit, dar și de ce ar trebui să-l treci pe lista de weekend.

Ce este Shop my library?

Un târg de carte în care expozanții nu sunt editurile, ci cititorii. Eu am gândit acest concept de eveniment ca pe un yard sale, similar cu un eveniment de tip shop my closet

Este un târg dedicat vânzării de carte, dar și o inițiativă de a pune față în față bloggerii de carte cu vizitatorii târgului. De regulă, la alte târguri vii, îți cumperi cărțile și apoi pleci mai departe. La Shop my library poți veni și doar ca să descoperi bloguri noi sau să primești recomandări live de la pasionații de lectură.

Ce e nou la Shop my library ediția 2?

I. Conceptul

Prima ediție a fost cu și despre bloguri de carte. În cadrul Shop my library ediția 2 am extins specificul expozanților. Rezultatul? Vei putea răscoli și în bibliotecile altor cititori pasionați. 

În plus, în cadrul ediției blind date with a book curajoșii își vor putea alege inclusiv din cărți ambalate ca pentru un blind date. Dacă ești adeptul frazei „nu judeca cartea după copertă” va fi grozav pentru tine să iei parte la experiență.

2. Mai multe cărți, mai multe genuri

Avem romane pentru adolescenți și ficțiune pentru toate gusturile (romance, SF, Fantasy, thriller etc.), dar și cărți de non-ficțiune (de la dezvoltare personală la psihologie sau business).

Deși ediția a doua nu este mai mare decât prima ediție, am mărit numărul de cărți per expozant. Asta înseamnă că vei găsi cu siguranță o carte bună chiar dacă ajungi mai târziu.

3. Mai mult timp pentru lectură și pentru discuții

Data trecută am stat 6 ore. La Shop my library ediția 2 petrecem mai multe ore împreună, pentru că deschidem la 10:30. Te așteptăm dimineață să-ți alegi cărțile și să-ți bei cafeaua alături de noi. Iar dacă vrei să rămâi mai mult, ai cookies și ceai, dar și puf-uri comode în care să te bucuri de primele pagini din cartea aleasă.

4. Poți alege cadouri pentru cei dragi

Dacă și tu crezi că cel mai frumos dar din lume este o carte, la Shop my library ediția 2 ai ocazia să alegi cadouri pentru toți cei de acasă. Și cadourile pe care ți le faci ție sunt acceptate. Poți alege între un blind date with a book sau chiar o carte nouă. Cu siguranță la final de azi vei ieși mai ieftin decât într-o librărie clasică!

5. Poți face o bucurie de Crăciun unei biblioteci locale

Într-un colț din spațiul Respiro Lounge vei putea găsi și o cutie în care să donezi cărți pentru copii și adolescenți. După eveniment, cărțile donate vor ajunge în Biblioteca Locală din comuna Berceni, jud. Prahova.

Dacă vrei să faci o bucurie de Crăciun, dar nu ai acasă cărți de care să te desparți, le poți cumpăra direct de la târg. La standul meu, beneficiezi de o reducere de 50% pentru orice carte pe care o cumperi ca să o donezi. Ceilalți expozanți vor avea și ei, cu siguranță, surprizele lor, așa că nu uita să-i întrebi dacă susțin inițiativa de strângere de cărți.

Arată-le și prietenilor:

S-ar putea să-ți placă și:

Spune-mi părerea ta:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest blog folosește cookies pentru a personaliza conținutul pe care ți-l arată și pentru a contoriza numărul de vizitatori care accesează articolele. În regulă Află mai multe