Acasă Evenimente Shop my library – impresii post-eveniment și câteva gânduri bune

Shop my library – impresii post-eveniment și câteva gânduri bune

de andreeachiuaru
1 comentariu

Duminică a avut loc prima ediție a evenimentulului Shop my library. E un târg de carte pe care eu visez să-l duc departe. Și, deși la origini eu sunt o persoană introvert și networking-ul mă obosește teribil, să iau parte la eveniment a fost un adevărat boost de energie.

Shop my library – pe scurt

Pe scurt, conceptul evenimentului (despre care vă povesteam aici) a fost să aduc împreună mai mulți bloggeri de carte care să-și deschidă bibliotecile în fața cumpărătorilor. Un fel de shop my closet, dar cu lecturi. Am pornit de la bloggeri pe care-i știam deja personal și pe care i-am invitat. Apoi am primit recomandări. A fost un cerc închis, dacă vreți. Pentru că am vrut să știu că mă pot baza pe oamenii care vin. Control freak, știu, mi s-a mai spus.

Ulterior, mi-au spus și oameni care nu au bloguri de carte că ar vrea să participe. Acum a fost blogger’s edition, însă, pe viitor, se poate să extind. În orice caz, dacă ediția aceasta a fost un soi de experiment, pentru cealaltă mă voi implica mai mult în comunicare.

S-a întâmplat să fim doar fete. Andreea, Georgiana, Luisa, Georgiana (Lorellei) și Oana, dar și alături de echipa Respiro Books care a făcut o treabă grozavă în ceea ce privește organizarea.

Gânduri bune post-eveniment

Ce mi-a plăcut cel mai mult este că oamenii au venit și au rămas cu noi. Am povestit, ne-am bucurat de un ceai și ne-am recomandat reciproc cărți. Cred că e tare bine să mai ieșim din când în când în offline, să ne cunoaștem, să ne (re)vedem, să schimbăm cărți între noi.

Am avut ocazia să aflu despre titluri noi, dar și să fac ce-mi place mie mai mult și mai mult: să recomand cărți.

Practic, m-am simțit de parcă aș fi organizat o ieșire cu prietenii, nu un eveniment public.

Cum a fost Shop my library pentru fetele care au expus cărți

Și pentru că mie îmi place tare mult să ascult feedback-ul celor implicați într-un proiect, le-am rugat pe fetele care au venit la eveniment în calitate de „expozanți” să-mi lase câteva cuvinte. Vă las mai jos impresiile lor ca să vedeți cum a fost pentru ele.

Pentru mine, Shop my library a fost o ieșire din rutină, care m-a încărcat cu energie pozitivă. Am stat de vorbă cu oameni faini și cu cititori pasionați. Am putut recomanda cărți „pe viu” și să schimb impresii cu alți bloggeri de carte. Abia aștept să vă revăd și abia aștept ediția viitoare! – Georgiana (Jurnalul unei cititoare)

 

A fost placut sa cunosc o groaza de oameni iubitori de carte la Shop my library. Cateva zeci bune de persoane au trecut pragul Respiro Lounge si ne-au tinut companie, au stat de vorba, au intrebat, au facut recomandari, au baut un ceai, au socializat. – Oana (Cityfemme.com)

Iar Ioana a venit în calitate de cumpărător, însă a scris și ea impresii. Eu vă las un fragment pentru că mi se pare cool să vedeți cum a fost și „de cealaltă parte a baricadei”. Articolul complet scris de ea e aici.

Am avut senzația unei ieșiri între prieteni mai degrabă decât a unui târg de carte. Am reușit să-mi dau seama încă o dată cât de mult îmi plac evenimentele mici și cu oameni pe sufletul meu.

Ce-mi propun pe viitor?

Gânduri de viitor: să unesc cât mai des blogosfera de carte în felul acesta. Pentru că sunt zeci de evenimente dedicate blogosferei, în general și alte zeci dedicate blogosferei de fashion&beauty. Iar noi, cei care scriem despre cărți, ne vedem prea rar.

În plus, în ultimele luni, mi-am propus să cunosc mai mulți oameni din lumea asta. Din edituri sau bloggeri. Faptul că sunt Digital Marketing Specialist la cartepedia.ro are un cuvânt de spus în tot acest interes. Sunt convinsă că mulți dintre oamenii care-mi scriu pe blog sau pe instagram mi-ar putea deveni prieteni. Cu o parte deja am avut conversații foarte faine.

Dacă n-ați ajuns pentru că nu ai fost în București sau nu ai aflat la timp, vă anunț de acum că a doua ediție va avea loc în februarie. N-am multe detalii, dar vor veni și acestea curând. Ca să fiți siguri că nu ratați, fiți cu ochii pe facebook & instagram. O să anunț acolo prima dată.

Arată-le și prietenilor:

S-ar putea să-ți placă și:

1 comentariu

3 gânduri bune post-eveniment. Târgul Shop my library, ediția a II-a 18 decembrie 2018 - 10:27

[…] de afară. Despre atmosferă, în general, nu ar mai fi multe de adăugat și deja am scris asta despre primul eveniment. Însă vreau să împart cu voi 3 gânduri bune […]

răspunde

Spune-mi părerea ta:

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest blog folosește cookies pentru a personaliza conținutul pe care ți-l arată și pentru a contoriza numărul de vizitatori care accesează articolele. În regulă Află mai multe