Acasă Shop my library – târg de carte cu prețuri mici

Shop my library – târg de carte cu prețuri mici

de andreeachiuaru
Shop my library – târg de carte cu prețuri mici

Ce e Shop my library?

Shop my library este primul târg de carte autohton care își propune să ajute la deschiderea bibliotecilor unor cititori către alți cititori. Evenimentul are o componentă de vânzare de carte, dar și o importantă componentă de networking, fiind o bună ocazie de a lega prietenii cu bloggeri de carte, scriitori și cititori pasionați.

Ce fel de cărți găsești la târg?

De toate, de la cărți de ficțiune și până la cărți de dezvoltare personală, cărți pentru copii sau cărți în limbi străine. Atenție, însă! Stocul este limitat pentru fiecare carte în parte așa că îți recomand să vii cât mai de dimineață dacă vrei să ai de unde să alegi.

Shop my library aduce la fiecare ediție noi expozanți. Pentru că expozanții nu sunt obligați să trimită înainte lista cu titlurile pe care le vor aduce, e imposibil să știm exact ce cărți avem. De aceea ești sfătuit să vii și cu chef de „scotocit” la standurile expozanților.

De asemenea, cărțile nu pot fi rezervate. Dacă ai văzut o carte pe care ți-o dorești mult, te sfătuim să ajungi cât mai devreme pentru că, cu siguranță, există și alți cititori care și-o doresc.

De ce să participi:

  • pentru că vrei să cumperi cărți în stare foarte bună la prețuri mai mici decât în librării
  • pentru că vrei să cunoști scriitori români și bloggeri de carte pentru posibile colaborări
  • pentru că vrei să interacționezi cu alți oameni pasionați de citit

Aș vrea să aduc câteva cărți pe care să le vând. Cum pot face asta?

Dacă vrei să aduci cărți din biblioteca ta, ar trebui să știi că există o taxă de participare. De regulă, înscrierile se încheie cu câteva săptămâni înainte de începerea evenimentului. Pentru a fi printre primii care află atunci când se anunță o nouă ediție de târg, completează formularul de aici și bifează edițiile de care ești interesat/ă.

Ah, să nu uit! Shop my library este (și) un eveniment de networking, nu doar un târg de carte. Așa că așteaptă-te la multă distracție și discuții interesante cu cititorii!

Unde are loc Shop my library?

Primele 4 ediții ale târgului au avut loc la Respiro Lounge.

Edițiile 5, 6 și 7 au avut loc la 15A.

Edițiile 8, 9, 10, 11 și 12 au avut loc la Tucano Coffee Madagascar.

Ediția cu nr. 13 a fost anulată ca urmare a instaurării stării de urgență.

Începând cu ediția a 14-a ne vedem la Comics Club, momentan pe terasa din spatele localului.

Comics Club este situat în zona Timpuri Noi/Nerva Traian – la 12 minute de mers pe jos de metrou Timpuri noi sau 3 stații cu tramvai 19.

Adresa exactă este str. Nerva Traian, nr. 4 (punct de reper: se află vis-a-vis de Hotel Double Tree by Hilton)

Poți ajunge ușor cu metroul M1 – stația Timpuri noi (vezi pe hartă, cu roșu). Alte linii care ajung în zonă sunt 19, 23, 27, 104, 123, 124 și 133.

Cât costă biletul de intrare?

Intrarea este liberă pentru vizitatorii la târg. Iar dacă vrei să rămâi mai mult alături de noi sau vii cu prietenii, barul este deschis pentru consumatori și există și mese la care poți rămâne. Consumația nu este însă obligatorie. Poți veni doar să te uiți. Nu ne supărăm dacă nu găsești cartea pe care o căutăi, putem povesti oricum.

Ce spun alții despre Shop my library:

 

Vrei să vorbim mai des?

Pentru cei care preferă întotdeauna un dialog unei postări de facebook, am creat Comunitatea Shop my library. Te poți înscrie dacă vrei să cunoști alți iubitori de cărți, la fel ca tine.

Să nu uităm. Avem și un cont de instagram super cool cu giveaways, recomandări de cărți, poze de la târg și citate. Ne găsești ca @shop_my_library.


Poze de Ana, known as Martipan 

Arată-le și prietenilor:

Acest blog folosește cookies pentru a personaliza conținutul pe care ți-l arată și pentru a contoriza numărul de vizitatori care accesează articolele. În regulă Află mai multe