Acasă Shop my library – târg de carte cu prețuri mici

Shop my library – târg de carte cu prețuri mici

de andreeachiuaru
Shop my library – târg de carte cu prețuri mici

Ce e Shop my library?

Shop my library este primul târg de carte autohton care își propune să ajute la deschiderea bibliotecilor unor cititori către alți cititori. Evenimentul are o componentă de vânzare de carte, dar și o importantă componentă de networking, fiind o bună ocazie de a lega prietenii cu bloggeri de carte, scriitori și cititori pasionați.

Ce fel de cărți găsești la târg?

De toate, de la cărți de ficțiune și până la cărți de dezvoltare personală, cărți pentru copii sau cărți în limbi străine. Atenție, însă! Stocul este limitat pentru fiecare carte în parte așa că îți recomand să vii cât mai de dimineață dacă vrei să ai de unde să alegi.

Shop my library aduce la fiecare ediție noi expozanți. Pentru că expozanții nu sunt obligați să trimită înainte lista cu titlurile pe care le vor aduce, e imposibil să știm exact ce cărți avem. Vom comunica genurile în cadrul evenimentului de facebook de fiecare dată și vom posta și fotografii, însă te sfătuit să vii și cu chef de „scotocit” la standurile expozanților.

De asemenea, cărțile nu pot fi rezervate. Dacă ai văzut o carte pe care ți-o dorești mult, te sfătuim să ajungi cât mai devreme pentru că, cu siguranță, există și alți cititori care și-o doresc.

De ce să participi:

  • pentru că vrei să cumperi cărți în stare foarte bună la prețuri mai mici decât în librării
  • pentru că vrei să cunoști scriitori români și bloggeri de carte pentru posibile colaborări
  • pentru că vrei să interacționezi cu alți oameni pasionați de citit

Aș vrea să aduc câteva cărți pe care să le vând. Cum pot face asta?

Dacă vrei să aduci cărți din biblioteca ta, ar trebui să știi că există o taxă de participare. De regulă, înscrierile se încheie cu câteva săptămâni înainte de începerea evenimentului, însă cel mai bine ar fi să-mi trimiți un e-mail la chiuaru.andreea@gmail.com cu intenția ta de participare. Nu uita să adaugi câte cărți vrei să aduci și genurile predominante (ficțiune sau non-ficțiune, carte de specialitate sau carte pentru copii etc.). Nu există reguli despre ce ai voie să aduci și ce nu. Însă, la solicitarea ta, te pot ajuta cu informații despre ce cărți au fost mai căutate la edițiile anterioare.

Ah, să nu uit! Shop my library este (și) un eveniment de networking, nu doar un târg de carte. Așa că așteaptă-te la multă distracție și discuții interesante cu cititorii!

Unde are loc Shop my library?

Primele 4 ediții ale târgului au avut loc la Respiro Lounge.

Edițiile 5, 6 și 7 au avut loc la 15A.

Începând cu ediția din 14 septembrie, ne mutăm la Tucano Coffee Madagascar 

Tucano Coffee Madagascar este situat pe Bld. Timișoara, în zona Afi Palace Cotroceni (atenție, Tucano nu este situat în mall, ci între clădirile de birouri de pe Bulevardul Timișoara).

Adresa exactă este Bld. Timișoara, nr. 4A (e la câțiva pași de Afi Palace Cotroceni – marcat cu mov pe hartă). Poți să îl iei ca punct de reper, dacă te ajută. 🙂

Poți ajunge ușor cu metroul M1 – stația Politehnica (vezi pe hartă, cu roșu). Cu tramvaiul, cu 1, 8, 10, 11, 25 și 35 (stația Vasile Milea – vezi pe hartă cu verde). Cu RATB – 69, 90, 91 (stația Bulevardul Timișoara) sau 137, 138 (stația Bld. Timișoara).

Cât costă biletul de intrare?

Intrarea este liberă pentru vizitatorii la târg. Iar dacă vrei să rămâi mai mult alături de noi sau vii cu prietenii, ai oricând de ales între cafea de specialitate, prăjituri, smoothies și alte băuturi. Consumația nu este însă obligatorie. Poți veni doar să te uiți. Nu ne supărăm dacă nu găsești cartea pe care o căutăi, putem povesti oricum.

Ce spun alții despre Shop my library:

Vrei să vorbim mai des?

Pentru cei care preferă întotdeauna un dialog unei postări de facebook, am creat Comunitatea Shop my library. Te poți înscrie dacă vrei să cunoști alți iubitori de cărți, la fel ca tine.

Să nu uităm. Avem și un cont de instagram super cool cu giveaways, recomandări de cărți, poze de la târg și citate. Ne găsești ca @shop_my_library.


Poze de Ana, known as Martipan 

Arată-le și prietenilor:

Acest blog folosește cookies pentru a personaliza conținutul pe care ți-l arată și pentru a contoriza numărul de vizitatori care accesează articolele. În regulă Află mai multe