Acasă Evenimente 3 gânduri bune post-eveniment. Târgul Shop my library, ediția a II-a

3 gânduri bune post-eveniment. Târgul Shop my library, ediția a II-a

de andreeachiuaru
0 comentariu

Mi-am petrecut duminica la târgul Shop my library și a fost perfect, în ciuda vremii de afară. Despre atmosferă, în general, nu ar mai fi multe de adăugat și deja am scris asta despre primul eveniment. Însă vreau să împart cu voi 3 gânduri bune post-eveniment.

Cel mai frumos lucru pe care ți-l poate dărui un străin sau un prieten e timpul lui

Mi-am dat seama de asta duminică, la eveniment. A plouat mare parte din timp, iar orașul era plin de bălți. Ca să nu mai zic de frig. La un moment dat, m-am temut că nu vor veni oameni la târgul Shop my library. De altfel, n-au venit la fel de mulți câți au anunțat.

Însă gândul bun pe care vreau să-l las aici e pentru cei care au venit să ne vadă. Unii au făcut-o pentru că își doreau să vadă ce cărți avem. Alții voiau doar să ne vadă pe noi. Unii ne erau prieteni, alții străini. Însă a fost un dar minunat faptul că și-au rupt câteva ore ca să vină la noi și să rămână.

Au venit oameni să stea cu noi la un ceai. Dar au venit și oameni cu rude bolnave în spital care voiau doar să treacă să ne vadă. O doamnă își lăsase puțin copilul cu soțul doar ca să vadă ce cărți am adus și cine sunt oamenii de la târg de la ediția asta.

Oamenii își doresc întotdeauna să se implice, important e să le dai ocazia să o facă

A doua surpriză plăcută a fost legată de numărul mare de cărți dăruite la eveniment. Recunosc, eu n-am plecat la drum în inițiativa asta cu cele mai mari speranțe. Am lăsat cu gând bun câteva titluri, plus mica promovare pe care am făcut-o în pagina evenimentului.

Am strâns însă zeci de cărți. O parte dintre ele donate de o doamnă minunată care a venit special pentru asta. Cărți frumoase au lăsat și fetele care au fost la târg. Mi-am dat seama așa că oamenii vor întotdeauna să ajute, important e să le dai ocazia să o facă.

Târgul Shop my library chiar e ocazia perfectă să cunoști oameni cu aceleași pasiuni ca tine

Vă spuneam despre cei care au stat cu noi la un ceai. Am vrut să avem o atmosferă atât de primitoare încât oamenii să își dorească să rămână. Data trecută a fost spontan. De data asta, m-au ajutat prietenii de la SLOOP cu bunătăți de băut. Am adus de acasă ceaiuri, turtă dulce și bomboane. Glumeam cu fetele și spuneam că uneori aveai impresia că ești într-o sufragerie și vin oamenii în vizită.

Cel mai mult m-am bucurat de oamenii care au fost și data trecută și au revenit și-acum. Unii ca să ia cărți, alții ca să ne salute. Și sunt convinsă că mulți vor veni și în februarie să ne vadă. E așa frumos să te revezi cu un cititor și să stați la povești. Ce-ai mai citit, ce mai ai în plan, ce crezi de cartea x despre care vorbește toată lumea, tu de unde îți iei cărți etc. 

Închei acum cu un gând frumos: edițiile astea două mi-au dovedit că vreau mai des astfel de evenimente. Vreau să cred că lectura ne unește și îmi doresc să ne adunăm mai des, în 2019, la târgul Shop my library.

Arată-le și prietenilor:

S-ar putea să-ți placă și:

Spune-mi părerea ta:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest blog folosește cookies pentru a personaliza conținutul pe care ți-l arată și pentru a contoriza numărul de vizitatori care accesează articolele. În regulă Află mai multe